Over ons

Trendygarden.nl is gevestigd aan de Heidehoeve 2 te Nieuwegein.  Telefoon 030 879 1 829.   KvK 20063459.

Magazijn is op het terrein van Transportbedrijf de Kruijf (over-en opslag) Utrechtseweg 21 3992LM Houten. Afhalen alleen op afspraak.

TRENDY GARDEN. is een webwinkel waarbij u met een aantrekkelijke korting uw tuinmeubelen en/of tuinaccessoires kan bestellen. Trendy Garden koopt en levert rechtstreeks via de importeur, heeft geen showroom en kan daarom deze korting op de verkoopsprijs aan u doorgeven. Trendy Garden levert naast een grote collectie tuinmeubelen ook paviljoens, parasols, parasolvoeten en parasolverlichting, hangmatten, schommelbanken, ligbedden en terrasverwarmers. Voor meer informatie: info@trendygarden.nl

Op onze producten geven wij 2 jaar garantie. De levertijden zijn voor de meeste artikelen direct, minder courante artikelen tussen de één en twee weken afhankelijk van de voorraad bij de importeur.

Hoe werkt bestellen

Aanvraag
U zoekt uw tuinmeubelen en/of tuinaccessoires uit en vult het winkelwagentje. Naast een automatisch gegenereerde bevestiging, ontvangt u van ons ook een persoonlijke orderbevestiging met uitgebreidere informatie.

Heeft u gekozen voor afhalen, geef dan in de bestelling Äfhalen en Bankoverschrijving” aan. bij afhalen van beschermhoezen ontvangt u 10% korting en dat wordt in de persoonlijke orderbevesting verwerkt. U hoort van ons het juiste afhaaladres.

Orderbevestiging
U ontvangt per email een orderbevestiging.Loop de bestelling zorgvuldig door. Bent u het eens met gewenste artikelen dan hoeft u niets te ondernemen.  Wilt u wijzigingen aanbrengen of van de koop afzien dan kunt dit ons melden ook indien u opmerkingen heeft.

Bevestiging
Wij bevestigen uw aankoop door u een factuur toe te zenden. De verwachte levertijd wordt hierin vermeld. De levering van de bestelde producten is onder voorbehoud en afhankelijk onze voorraad of de voorraad bij de importeur. Normaal gesproken is de levertermijn op korte termijn en in overleg, Ook wanneer de bestelling afgehaald wordt  vind hierover overleg. De bestelde artikelen kunnen na afspraak op afgesproken dagen opgehaald worden in Nieuwegein.

Betaling
De bestelde artikelen moeten vooraf -of bij de aflevering betaald worden.Wilt u per bank betalen vermeld dan uw naam en referentienummer en zorg dat de betaling drie dagen voor aflevering op onze rekening staat anders gaan wij er van uit dat u bij aflevering betaalt.

Levering

Behoudens kleinere artikelen en in de directe omgeving van Utrecht leveren wij niet zelf. Wij besteden de bezorging uit aan een extern transportbedrijf. De bezorging gaat tegen kostprijs.

Voor transport/aflevering  wordt een bedrag in rekening gebracht. Voor de Wadden Eilanden zijn de transportkosten nader overeen te komen. De bestelde artikelen worden, afgeleverd tot aan de 1e drempel op de begane grond.

Wilt u dat bepaalde artikelen gemonteerd worden dan wordt hiervoor een uurtarief gerekend van € 35,- met een minimum van 1 uur.