Over ons

Trendygarden.nl is gevestigd aan de Heidehoeve 2 te Nieuwegein.  Telefoon 030 879 1 829.   KvK 20063459.

Magazijn is op het terrein van Transportbedrijf de Kruijf (over-en opslag) Utrechtseweg 21 3992LM Houten. Afhalen alleen op afspraak.

TRENDY GARDEN. is een webwinkel gespecialiseerd in beschermhoezen voor tuinmeubelen.

Op onze producten geven wij 2 jaar garantie. De levertijden zijn voor de meeste artikelen direct.

Hoe werkt bestellen

Aanvraag
U zoekt uw tuinmeubelen en/of tuinaccessoires uit en vult het winkelwagentje. Naast een automatisch gegenereerde bevestiging, ontvangt u van ons ook een persoonlijke orderbevestiging met uitgebreidere informatie.

Heeft u gekozen voor afhalen, geef dan in de bestelling “Afhalen en Bankoverschrijving” aan. bij afhalen van beschermhoezen ontvangt u 10% korting en dat wordt NIET op de website maar in de persoonlijke orderbevestiging verwerkt. U hoort van ons het juiste afhaaladres.

Betaling
De bestelde artikelen kunt u of vooraf (iDEAL) of binnen 14 dagen na ontvangst per bankoverschrijving betalen.  Bij bankoverschrijving vermeld  uw naam en referentienummer. Bij afhalen zorgt u dat de betaling twee dagen voor de afhaaldatum op onze rekening staat anders gaan wij er van uit dat u bij aflevering betaalt, dat kan contant (geen pin mogelijkheid) of via een betaalApp.

Levering

Beschermhoezen worden via PostNL binnen 1 of 2 werkdagen geleverd, voor grotere artikelen geldt een voordelige afhaalprijs.

Retourzenden

U heeft het recht uw bestelling, binnen 14 dagen, geheel of gedeeltelijk te retourneren.

Wel ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking. Beschadig de showroom verpakking niet door er stickers of iets anders op te plakken.

Terugsturen kan vaak in de ontvangen verzendzak, of papieren of kartonnen verpakking. Geef duidelijk in of op de omslagverpakking de afzender aan.

De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.

Meldt een retourzending altijd aan!

Artikelen die niet in onze collectie zitten en die speciaal en op verzoek van een klant besteld en geleverd worden, kunnen niet worden geruild of teruggegeven.

Privacy

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.

Trendy Garden verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Het verwerken van persoonsgegevens alleen als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is

Trendy Garden gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen  om misbruik, onbevoegde toegang, ongewenste openbaring en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@trendygarden.nl